Limburgse DBC Rug- en Nekkliniek | De Limburgse DBC Rug- en Nekkliniek is gespecialiseerd in de behandeling van rug- en nekklachten | Nekklachten

Nekklachten

Herkent u zich hierin?

U hebt al langere tijd last van pijn of klachten aan uw nek en uw klachten nemen niet of nauwelijks af ondanks de zorgen van uw kinesitherapeut, huisarts of behandelende medisch specialist.Hierdoor bent u beperkt in uw dagelijkse activiteiten of werk.

Het DBC-behandelingsprogramma kan u weer op gang helpen.

DBC maakt in haar behandeling gebruik van een gecombineerde aanpak van oefentherapie en gedragstherapie. De revalidatiezorg is gericht op het zelf leren managen van uw gezondheid en gedrag.

Gemiddeld vraagt een DBC-behandeling een tijdsinvestering van 4 uren per week, gedurende 3 tot 4 maanden. Het is de bedoeling dat u na de behandeling terug overschakelt naar een actieve levensstijl, met eveneens onderhoud van conditie en het regelmatig uitvoeren van een aantal oefeningen, zodat de resultaten van de behandeling jarenlang behouden blijven.

Het is eveneens mogelijk een nabehandeling of onderhoudsbehandeling te volgen in de
DBC-rugkliniek.

Bewezen resultaten
De DBC-methodiek wordt alleszins al vele jaren en in 22 landen uitgevoerd en is wetenschappelijk onderbouwd, zo kunnen wij een behandelingprogramma aanbieden dat werkt. Met blijvend resultaat.